Pisa & Lucca

 
Foto (38).jpg

Agriturismo Rosselmini - Calci (Pisa)

Prachtige tuin, prachtig zwembad, sfeervolle gebouwen en mooi en rustig gelegen. De inrichting van de appartementen zijn niet erg luxe, maar hebben alles wat je nodig hebt.
— 60+ reviews

Aantal woningen: 9
Maaltijden: Nee
Airconditioning: Nee

Agriturismo Rosselmini ligt in Calci, in het noordwesten van Toscane. Deze ligging nabij Pisa is in logistiek opzicht ideaal, strandbezoek kan afgewisseld worden met het bezoeken van de culturele hoogtepunten. Met Pisa op korte afstand is het ook mogelijk om per trein naar Lucca, Pistoia, Florence en eventueel zelfs Siena te reizen. Het agriturismo wordt omringd door twintig hectare grond waarop tarwe, olijven en druiven worden geteeld.


Agriturismo le Scope - Molazzana (Lucca)

Wij hebben genoten van onze tijd bij Le Scope. Een koude fles witte wijn en een eigen gebakken appeltaart zorgden voor een zeer warm onthaal. Het huis is prima in orde. Meermaals heerlijke verse vijgen uit eigen boomgaard aangeboden gekregen.
— 10+ reviews

Aantal woningen: 2
Maaltijden: Nee
Airconditioning: Nee

Agriturismo le Scope is gelegen aan de voet van een bergketen in het noorden van de regio Toscane. Op 470 meter hoogte in het Parco delle Alpi Apuane geniet het een benijdenswaardig uitzicht over het ruige landschap van de Garfagnana. Het gebied heeft sinds enkelen jaren een beschermde status. Ten zuidoosten van het gebergte stroomt de rivier Il Serchio. Langs deze rivier zijn een aantal prachtige plaatsjes gelegen.


La Vallei dei Castagni - Pescia (Lucca)

Wederom een heerlijke week gehad bij Lisa en Roberto. Ontvangst gastvrij, genoten van het zwembad en de heerlijke restaurantjes in de omgeving. Wellicht komen we hier nóg weer een keer terug!
— 30+ reviews

Aantal woningen: 5
Maaltijden: Nee
Airconditioning: Nee

Agriturismo la Valle dei Castagni in Toscane is een bijzonder agriturismo gericht op een verblijf met kinderen. Het landgoed ligt enkele kilometers ten noorden van het stadje Pescia, idyllisch aan een bergbeekje, vrij van muggen. Kinderen spelen hier met elkaar in een ongedwongen setting en kunnen vrijuit over het landgoed waaieren en rommelen. Er is een biologisch zwem-meer.


Borgo la Rocca - Buriano (Pistoia)

We hebben het geweldig gehad! Echt een prachtige plek. Mooie accomodatie, alles zag er tip top uit. Het zwembad en het terras, beide met dat mooie uitzicht, waren ook heerlijk. Wat we ontzettend leuk vonden, is dat er een gratis rondleiding en wijnproeverij werd georganiseerd bij een wijnboer op de heuvel.
— 15+ reviews

Aantal woningen: 6
Maaltijden: Nee
Airconditioning: Ja

Op de groene hellingen van de Montalbano, met een fantastisch uitzicht over de vlakte in het oosten, ligt het kleine Toscaanse dorp Buriano, omringd door olijfbomen en wijngaarden. Op de heuvels van Buriano ligt het landgoed La Rocca del Maestrino, een burcht met zes appartementen en met een zwembad op een panoramisch platform. Deze locatie in het noorden van Toscane leent zich uitstekend voor het bezoeken van de hoogtepunten van Toscane, de kunststeden Florence, Lucca en Pisa, dankzij de goed bereikbare snelweg A11.