Toscaanse kust

 
Il Gheppio 7.JPG

Agriturismo il Gheppio - Guardistallo (Pisa)

Vanuit il Gheppio is een dagje Elba goed te doen en zeker een aanrader. Wat een prachtig eiland! Ook het strand is snel gevonden en doordeweeks niet druk. De baai nabij Populonia is prachtig en ook lekker rustig toen we er waren voor een middagje strand.
— 20+ reviews

Aantal woningen: 11
Maaltijden: Nee
Airconditioning: Nee

Op korte afstand van de Toscaanse kust ligt het Agriturismo il Gheppio, een landgoed tussen de olijfgaarden met een panoramisch gelegen zwembad en karakteristieke, sfeervolle, Toscaanse landhuizen. Verspreid over het landgoed liggen in totaal elf appartementen. Het is een locatie die het midden houdt tussen een strandvakantie (met de zee op 9km), maar toch ook de rust en het agriculturele karakter heeft van het Toscaanse platteland.


Agriturismo il Selvino - Terricciola (Pisa)

lL Selvino is een heerlijk rustig verblijf met veel persoonlijke aandacht van de zeer vriendelijke eigenaar Alessandro die al 25 jaar de agriturismo runt. Hij geeft ook veel tips voor het bezoeken van restaurants, marktjes, dorpjes, stranden en andere lokale festiviteiten.
— 70+ reviews

Aantal woningen: 10
Maaltijden: 2-4 maal per week
Airconditioning: Nee

Het agriturismo il Selvino ligt in de heuvels van de Valdera, op 38 km van de Toscaanse stranden, tussen Pisa en Volterra. De drie antieke landhuizen stammen uit het einde van de 17e eeuw en behoorden toe aan de adelijke familie Pitti uit Florence. Het agriturismo beschikt over een groot zwembad met solarium en een eigen meer waar gevist kan worden. Iedere woning heeft een eigen buitenruimte met tafels en stoelen grenzend aan de entree van het appartement.


Agriturismo le Selvole - Micciano (Pisa)

Samen met onze kinderen en hun gezinnen hebben we een heerlijke week doorgebracht in de vier prachtige appartementen, genietend van de gastvrijheid (maar ook de wijn en de eieren ..) van Franca en haar familie. Er zijn talloze mogelijkheden voor mooie excursies, maar ook rond het huis valt er met kleine kinderen genoeg te doen.
— 10+ reviews

Aantal woningen: 4
Maaltijden: Familie kookt voor de gasten
Airconditioning: Nee

Het Agriturismo le Selvole is het boerenbedrijf van de familie Marzoli in zuidwest Toscane. Het ligt aan de voet van de middeleeuwse dorpen Micciano en Libbiano en is omgeven door heuvels, wijngaarden en olijfbomen. Het is een relatief onbekend stuk Toscane, op 25 kilometer ten zuiden van de panoramisch gelegen stad Volterra, hoogtepunt in Toscane en een schat van oude Etruskische overblijfselen. Het agriturismo beschikt over vier woningen met ieder twee slaapkamers, rond het landhuis ligt een tuin met een speeltuin voor de kinderen en een ruim grasveld met zwembad. Vanaf deze locatie is een dagje strand te doen.


Le Vallette - Bibbona (Pisa)

We hebben het super fijn gehad in Le vallette. Mooie schone huisjes, prachtige tuin en alle voorzieningen die we nodig hadden ook voor de kinderen. Alles goed onderhouden.
— 5+ reviews

Aantal woningen: 4 & kamers
Maaltijden: Nee
Airconditioning: Ja

In het westen van Toscane, aan de geliefde Toscaanse kust tussen Cecina en San Vincenzo, ligt het residence Le Vallette. Het landgoed beschikt in totaal over vier vakantiehuizen en een aantal suites, en is ideaal voor een vakantie met kinderen. Het omheinde zwembad, de ruime tuin met voetbalveldje en de grote trampoline maken dit tot een locatie waar je als ouders tot rust kunt komen. De appartementen zijn voorzien van airconditioning, satelliet televisie en een compleet ingerichte keuken. Met de zee van Bibbona en Cecina op korte afstand behoort een dagelijks bezoek aan het strand tot de mogelijkheden.